Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű gombás fasírt

MME MME
30 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olajon, majd félre tesszük. A kiflit karikára vágjuk és beáztatjuk tejbe.
  2. A gombákat megtisztíjuk, kisebb darabokra felvágjuk, megszórjuk köménymaggal és sóval, majd olajon megpároljuk. Összekeverjük a pirított hagymával, a tojássárgájával és tejbe áztatott kiflivel, a grillfűszerkeverékkel és a borssal, majd hozzáadjuk a tejfölt.
  3. A masszából fasírtokat formázunk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük. A kész fasírozottat burgonyapürével, párolt vagy nyers zöldséggel tálaljuk.

TÖLTÖTT RÁNTOTT GOMBA >>> 

KARFIOLFASÍRT >>> 

Megjegyzés

Ha szárított gombából készítjük a fasírozottat, akkor a gombát legalább két óráig áztassuk tejben vagy vízben. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss