Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karfiolfasírt

MME MME
4.7/5
45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsákra szedve sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával finomra törjük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, majoránnával. 
  2. A karfiolhoz hozzáadjuk a tojásokat és a zsemlemorzsát, és jól eldolgozzuk. Ha túl lágynak találjuk, még egy kevés zsemlemorzsával szikkasztjuk.
  3. A masszából pogácsákat formázunk, és forró olajban oldalanként 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük. Bármilyen szósszal, mártással kínáljuk.

RAKOTT KARFIOL >>> 

CSŐBEN SÜLT, RAKOTT ÉS RÁNTOTT - 11 SZUPER KARFIOLOS RECEPT >>> 

KLASSZIKUS, KARFIOLOS, CUKKINIS - 9 RECEPT, AMIÉRT SZERETJÜK A FASÍRTOT >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss