Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Valóra vált álom: íme egy hely, ahol egész évben karácsony van!

default user icon
MME
Ha te is imádod a karácsonyt, a meghitt hangulatot, a kellemes fényeket és az ünnepi, fülbemászó dallamokat, tudunk ajánlani egy helyet, ahol az év minden napján úgy érezheted magad, mint december 25-én. Igaz, egy kicsit utazni kell érte, de hidd el, megéri!

Kim Warren üzletasszonyé Nagy-Britannia első, egész évben nyitva tartó ünnepi kávézója, ami a Shropshire állambeli Ironbridge-ben található. A Yuletide nevű helyen egész nap karácsonyi zene szól, és Kim az alkalmazottaival pitéket, karácsonyi pudingot, gyümölcstortákat és pulykás-áfonyás szendvicseket árul minden nap, évszaktól függetlenül.

A magát egyszerűen csak a karácsony szerelmeseként bemutató nő a kávézót egy, régóta a tulajdonában álló karácsonyi ajándékbolt bővítményeként nyitotta meg. Annak ellenére, hogy a kedves, barátságos helyen egész nap dübörögnek a karácsonyi dalok, Kim azt állítja, hogy sem ő, sem pedig a munkatársai nem unják és nem fáradtak még bele az ünnepbe. Kedvence Mariah Carey klasszikus slágere, az All I want for Christmas is You.

„Miért ne karácsonyozhatnánk egész évben? Mindenki szereti a karácsonyt! Ez egy piaci rés volt, és nekem volt lehetőségem a bővítésre. Jó döntés volt” – mondta a Mirror című lapnak Kim. Egyébként a bolt az évben egyetlen napon – ironikus módon – pont december 25-én tart zárva. Ekkor ugyanis Kim a családjával együtt ünnepel. 

(Nyitókép: Northfoto)

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss