Elkészítés: A szikkadt kifliket karikára vágjuk. 7 dl tejet 5 evőkanál kristálycukorral felmelegítünk, majd meglocsoljuk vele a kifliket.
A darált diót összekeverjük a porcukorral, és jól összedolgozzuk a megáztatott kiflivel.
Egy tortaformát kivajazunk, majd belesimítjuk a diós kiflit, és 180 fokon 10 percig sütjük, azután langyosra hűtjük.
2 csomag vaníliás pudingot felfőzünk 8 dl tejjel és 5 evőkanál kristálycukorral, majd a langyos kiflire öntjük.
A gyümölcsöket megpucoljuk, a narancsot és a banánt felkarikázzuk, a kivit cikkekre daraboljuk, és díszítjük a torta tetejét.
A zselatinport egy tálba tesszük, ráöntünk 3 dl forró vizet, 1/2 percig keverjük, és ráöntjük a torta tetejére. Miután megkötött a zselatin, kivesszük a tortát a formából és tálcára tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre