Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukkinis tócsni

MME MME
2 4.7/5
30 perc
bonyolult
átlagos
12 adag

Elkészítés

  1. burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük, megsózzuk, a levét kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, a felvert tojásokat, a fehérborsot, a sót, a zúzott fokhagymát és a lereszelt vöröshagymát.Ezután belekeverjüka nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, szerecsendiót, bazsalikomot, majorannát. 
  2. A masszából evőkanállal tócsnikat lapítunk, és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Kapros tejföllel kínáljuk.

    TÓCSNI, RÖSZTI, LEPCSÁNKA: ÍGY SÜSS TÖKÉLETES BURGONYALEPÉNYT! >>> 

    CUKKINITÓCSNI, -FASÍRT ÉS -PALACSINTA: 12 VARIÁCIÓ A NYÁR KEDVENC VACSORÁJÁRA >>> 

    TÓCSNI-VARIÁCIÓK >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss