Elkészítés: 1. A piskótához a tojásokat szétválasztottam, a fehérjéket a cukorral kemény habbá vertem, egyenként hozzáadtam a tojássárgákat, és végül fakanállal hozzákevertem a sütőporral elkevert lisztet.
2. A tepsit szilikonos sütőpapírral béleltem. A masszát 3 részre osztottam, majd egyenként kisütöttem a lapokat. (180 fok, 10 perc)
3. A csokoládés krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral simára kevertem, majd felfőztem, az apróra tördelt csokoládét is hozzákevertem, majd kihűtöttem. A tejszínt kemény habbá vertem. A zselatint a vízbe beáztattam, langyosra melegítettem, feloldottam. A kihűlt csokoládés krémhez csurgattam, összekevertem, a tejszínnel lazítottam. Hűtőbe tettem a lapok betöltéséig.
4. A rózsaszínű krémhez az epres pudingport a cukorral és a tejjel simára kevertem, felfőztem, majd kihűtöttem. Ezután hozzákevertem a meggyes joghurtot. A tejszínt kemény habbá vertem. A zselatint a vízbe beáztattam, langyosra melegítettem, feloldottam. A joghurtos krémhez kevertem a zselatint, majd a tejszínt. Hűtőbe tettem.
5. A piskótalapokat rumos tejjel egy ecset segítségével lekentem. A rózsaszín és a csokoládés krémet külön-külön habzsákba szedtem, és átlósan a lapokra csíkokat nyomtam felváltva. A felső lapra rózsaszínű krém került.
6. A bevonáshoz a csokoládét 1 evőkanál olajjal felolvasztottam a mikróban, és a krém tetejére tettem. Rózsaszínű díszítő cukrot szórtam rá. Hűtőbe tettem pár órára.
7. A süteményre merőlegesen szeleteltem, hogy mutatós legyen. Jó étvágyat hozzá, nagyon finom!