Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell zöldborsmártásban

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, magyaros fűszerrel beszórjuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Hozzáadjuk a zöldborsot, ráöntjük a bort, és kb. 5-10 percig főzzük. Ha már puha a hús, beleöntjük a tejszínt, és néhány percig főzzük, amíg besűrűsödik.

Rizzsel vagy bazsalikomos tésztával tálaljuk A bazsalikomos tészta készülhet bármilyen főtt tésztából, csak kevés olívaolajat adunk hozzá és friss vagy fagyasztott bazsalikomot.

Megjegyzés

Nagyon finom, hamar elkészül! Azoknak ajánlom, akik szeretik a csípőset. Mi nagyon szeretjük, gyors, finom és különleges. A maradék zöldbors hűtőben sokáig eláll. - MME

Ezek is érdekelhetnek