Csirke steak meleg gombasalátával

Hozzávalók

  • 1 csirke mellehúsa (kb. 5-6 szelet)
  • 2 ek liszt
  • 1 csipet só
  • 1 csipet pirospaprika
  • 3 ek capribogyó
  • 1 cs csiperke gomba
  • 1 db fehér hagyma
  • 1 cs fokhagyma

Elkészítés

     

    1.

    Megsózzuk a csirkemelleket, majd megforgatjuk paprikás lisztben. A hagymát karikákra, a gombát kockákra vágjuk.

    2.

    Olajban megsütjük a fokhagymát és mellé tesszük a csirkemellet: először kérget sütünk rá, utána hagyjuk átpuhulni.

    3.

    A felszeletelt hagymát megdinszteljük, amikor puha, hozzá adjuk a felkockázott gombát. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

    4.

    A kapribogyót rákanalazzuk a kész, kisült húsra, mellé helyezzük a gombasalátát.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások