Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsós-paradicsomos-mozzarellás tésztagratin

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, leszűrjük.

A mozzarellát lecsepegtetjük, kis kockákra vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsepegtetjük, apróra vágjuk.

A tejszínt beleöntjük egy edénybe, és felhevítjük. Az ételízesítőt hozzáadjuk, jól elkeverjük. A tésztát egy kivajazott tepsibe vagy hőálló tálba tesszük. A hámozott, darabolt paradicsomot elkeverjük a tejszínnel, és a tésztára öntjük.

A fagyos borsót, a mozzarella 2/3-át és a snidling 2/3-át rászórjuk, és jól összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük. A maradék mozzarellát is rászórjuk.

Előmelegített sütőben (alsó-felső sütésnél 200 fok, hőlégkeverés esetén 180 fok) kb. 20 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt a maradék snidlinggel meghintjük.

Ezek is érdekelhetnek