Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birsalmás káposzta füstölt hússal

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A káposztát ízlés szerint kimossuk. Kiolajozott tepsibe szétterítjük a felét, majd ráfektetjük a megmosott, meghámozott, magházától megszabadított, cikkekre vágott birsalmát, a babérleveleket és a kisebb darabokra vágott oldalast, majd befedjük a maradék káposztával.

A paprika húsát vékony cikkekre vágjuk, a petrezselyem zöldjét finomra aprítjuk. Mindkettőt a káposztára szórjuk, gazdagon borsozzuk. Ráöntjük a zöldséglevest (leveskockából is készülhet), és alufóliával letakarva, 200 Celsius-fokra előmelegített sütőben a húst puhára pároljuk 1,5 óra alatt, majd a fóliát levéve megpirítjuk. A tetejét
kolbászkarikákkal díszíthetjük.

Hagymás galuskát kínálunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek