Elkészítés: A csirkét feldarabolom, sózom, borsozom. A birsalmát meghámozom, cikkekre vágom.
Egy tepsibe beteszem a csirkedarabokat és a birsalmát, kevés olajjal és a citrom levével meglocsolom, valamint a birsalmát is megsózom és borsozom.
A krumplit körömkefével megmosom, egyenként alufóliába csomagolom.
Előmelegített sütőbe alulra beteszem a krumplikat, a tepsire alufóliát teszek és azt is beteszem a sütőbe. Kb. 30 perc múlva megfordítom a krumplikat, a
tepsiről leveszem a fóliát, és készre sütöm a gyümölcsös húst.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre