Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birsalmás csirke héjában sült krumplival

MME MME
5/5
90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét feldarabolom, sózom, borsozom. A birsalmát meghámozom, cikkekre vágom.

Egy tepsibe beteszem a csirkedarabokat és a birsalmát, kevés olajjal és a citrom levével meglocsolom, valamint a birsalmát is megsózom és borsozom.

A krumplit körömkefével megmosom, egyenként alufóliába csomagolom.

Előmelegített sütőbe alulra beteszem a krumplikat, a tepsire alufóliát teszek és azt is beteszem a sütőbe. Kb. 30 perc múlva megfordítom a krumplikat, a
tepsiről leveszem a fóliát, és készre sütöm a gyümölcsös húst.

Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek