Keress receptre vagy hozzávalóra

Baconös hús nyári zöldségekkel

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg Gallicoop pulykamell
  • 20 dkg bacon
  • 2 ek dijoni mustár
  • bors
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • 1 db lila hagyma
  • 2 db cukkini
  • 4-5 szál szárzeller
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 marék friss zöldfűszer (rozmaring, majoranna, oregánó)
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. A pulykamellet nagyobb darabokra vágjuk, megsózzuk, -borsozzuk, majd betekerjük baconnel.
    2. A zöldségeket kockára vágjuk, majd egy sütőtálra tesszük. Megsózzuk, -borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és az egészet átkeverjük.Meghintjük a zöldfűszerekkel, és 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt elkészítjük.
    3. A grillen megsütjük a baconba göngyölt húst. A megsült húst a zöldségeken tálaljuk. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin