Elkészítés: A sonkát, a paprikát, a csemege uborkát és a főtt tojást apró kockákra vágjuk. Elkészítjük a tartármártást. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, hozzáadjuk az étkezési zselatint, simára keverjük. Az apróra vágott hozzávalókat összekeverjük a tartármártással, hozzáadjuk a leveskockás-aszpikos levet. Alaposan összekeverjük. Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal úgy, hogy a széle minden irányban túllógjon, belesimítjuk a masszát a formába, a tetejére visszahajtjuk a fóliát. 1 éjszakát hűtőben pihentetjük. Másnap kiborítjuk a formából, díszítjük, szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat kívánok! :-)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre