Elkészítés: Kivajazott tepsibe vagy jénaiba szép sorban lerakjuk a sós-fokhagymás tejben pácolt csirkemelleket, beterítjük a vörösborban felfőzött aszalt szilvával /mikróban pár perc alatt is tökéletes lesz/ , leöntjük a besamellel /én ehhez hamis besamellt csinálok, kevés vajon világosbarnára pirítom a lisztet és felöntöm tejszínnel, sózom, egy pici szerecsendió bele, és hamar elzárom, hogy ne legyen túl sűrű/. Reszelt sajttal beborítjuk, alufólia alatt kb. 20 percig a sütőben sütjük, további 10 percig az alufóiát levéve rápirítjuk a sajtot. Mi fűszeres krumplival szeretjük a legjobban /meghámozott és feldarabolt krumplit kiolajozott tepsiben ízlés szerint fűszerezve - pl só, bors, olasz fűszerek + egy ici-pici chili - néha összerázva megsütjük, kívül megsül, de a belseje puha marad/, de krumplipürével vagy rizzsel is tálalható.