Ötöddéves egyetemistaként is komoly kihívás a változatos és egészséges főzés. Ezzel kapcsolatos élményeimet, tapasztalataimat mesélem el hétről hétre a blogomban.
2015 óta tag
99 feltöltött recept
http://www.mindmegette.hu/olvasnivalok/mandula-konyhai-kalandjai-blog
Étel: Jajj, ilyet ne kérdezzetek! Talán a gulyásleves, sütőtökkrémleves, túrógombóc, zöldborsó főzelék, reszelt túrós...
Séf: Sokat gondolkodtam, de azt hiszem a válasz egyértelmű: Lajos Mari. Meglátásom szerint ő volt az első, aki változást hozott az elszegényített magyarnak nevezett konyhába. Kifinomultsága, műveltsége, világlátottsága minden egyes receptjében visszaköszön. Gyakran merítek tőle.
Fűszer: fahéj
Alapanyag: sütőpor, vaníliás cukor, szárított élesztő - mindig betárazok belőlük, így semmilyen helyzetben nem érhet meglepetés - egy gyors lepényt bármikor össze tudok dobni.