A combokat folyó víz alatt leöblítjük, konyharuhával vagy papírtörlővel leitatjuk, és nagy mélyhűtőtasakba vagy nejlonzacskóba tesszük.
A páchoz a leöblített, lerázott rozmaring leveleit lehúzzuk a szárról, majd botmixerrel vagy késes aprítógépben összeturmixoljuk a megtisztított fokhagymával, a forró vízzel lemosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével, a mézzel, az olívaolajjal és a sóval. A pácot a combokra kanalazzuk.
A zacskóból óvatosan kinyomjuk a levegőt, és a száját szorosan összegumizzuk. A pácot a zacskón keresztül a combokba masszírozzuk, majd a combokat a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
A zöldségágyhoz a megmosott, megtisztított, félbe vagy negyedekre vágott koktélparadicsomot nagy tálban összeforgatjuk a megmosott és hámozatlanul negyedelt burgonyával, a megtisztított és negyedelt lila hagymával, valamint a felszeletelt vagy ujjnyi hosszú csíkokra metélt szárzellerrel. Megsózzuk, megborsozzuk, és eloszlatjuk egy tűzálló tálban vagy tepsiben.
A sütőt előmelegítjük 145 fokra. A pácból kiszedett combokat a zöldségágyra fektetjük, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 45 percig. Közben időről időre megkenjük a zacskóban maradt páccal. Végül a sütőt felkapcsoljuk 200 fokra vagy átállítjuk grillezésre, és a combok bőrét ropogósra sütjük. A combokat a sült zöldséggel tálaljuk, és friss zöldfűszerrel díszítjük.