Elkészítés: Megtisztítjuk és megmossuk a karfiolt és a babot. A karfiolt rózsáira szedjük, a babot félbevágjuk, majd mindkettőt sós vízben 10 percig főzzük.
A húst leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, és csíkokra vágjuk. A serpenyőben felhevített vajon körülbelül 4 percig sütjük. Kivesszük, sózzuk, borsozzuk, és melegen tartjuk.
A megtisztított sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A zöldhagymát megmossuk és karikákra vágjuk, majd a répával együtt megpirítjuk a hús zsiradékában. Hozzáadjuk a karfiolt és a babot, és fedő alatt 5 percig pároljuk. Végül beleforgatjuk a húst.
A metélőhagymát megmossuk, szárazra rázzuk és felaprítjuk. Elkeverjük az olívaolajjal, a mandulával, sóval és borssal fűszerezzük. A keveréket a zöldségbe forgatjuk.
Zöldfűszerrel díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre