Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Virslis hús

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • Személyenként:
  • 1 szelet hús
  • 1 virsli
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kicsi paradicsom
  • 1 paprika
  • 0,5 dl tejfel
  • liszt
  • bors
  • boróka
  • bazsalikom
  • izsóp
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítése: A hússzeletekbe belegöngyöljük a virsliket, megtűzzük és hozzáadjuk az olajon megpirított, apróra vágott vöröshagymát. Néhány percig pirítjuk, majd meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és paprikát. Vizet öntünk alá, majd hozzáadjuk a többi fűszert is. Fedő alatt puhára pároljuk, majd a húst kivesszük, a levet pedig besűrítjük egy evőkanál liszttel. Hozzáadjuk tej fölt, majd pár percig forraljuk. Visszatesszük a húst, átmelegítjük, majd főtt rizzsel tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin