Elkészítés: A burgyonyát héjában megfőzzük, majd ha kihűlt, megpucoljuk, és az előzőleg kiolajozott tepsibe karikáttuk. Rászeleteljük a paradicsomot és a hagymát, ráöntjük a mediterrán zöldséget is. Kis tálkában összekeverjük a ketchupot - ízlés szerinti mennyiséget - a szójaszósszal (ezt is ízlés szerint, én kb 1-1 dl-t vettem mindkettőből). Ha elkevertük, ráöntjük a zöldségkeverékre, majd sütőben kb. 180 fokon 45 percig pároljuk fólia alatt, hogy jól összeérjenek az ízek. Legvégén 15 percig felső lángon pirítjuk. A szójaszószos keveréktől kicsit barbecue-s ízt kap. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre