Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes zöldborsókrémleves

Hozzávalók

  • A leveshez:
  • 3 ek margarin
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 liter alaplé
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • 1 csipet reszelt szerecsendió
  • A tálaláshoz:
  • 5 dkg sonka
  • 5 dkg füstölt sajt

Elkészítés

    1. A margarint felolvasztjuk egy fazékban, beletesszük az összevágott vöröshagymát, és megpároljuk. Hozzáadjuk a borsót, kevergetve meg dinszteljük, majd felöntjük az alaplével, és 15 percig főzzük.
    2. A levest összeturmixoljuk, és hozzáadjuk a tejszínt. Felforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk és belereszeljünk a szerecsendiót. Pirított sonkával és reszelt füstölt sajttal tálalhatjuk.

      A legjobb receptek zöldborsóval >>> 

      Még több isteni krémleves >>> 

      Tejszínes receptek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin