Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeleves

45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet felkockázzuk. A zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, meghintjük ételízesítővel, és fehéredésig pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a megtiszított és kockára vágott zöldségeket és a zöldborsót. Felöntjük 1-2 liter vízzel, és megszórjuk tárkonnyal, petrezselyemmel, sóval és borssal. Lefedve, közepes lángon 20 percig főzzük. 
  3. Amikor minden megpuhult, beleöntjük a főzőtejszínt és 2 percig forraljuk. Ha szükséges, megsózzuk, megborsozzuk. Amikor kész, lehúzzuk a tűzhelyről és citromlével ízesítjük. Még forrón tálaljuk.

    MEGFIZETHETŐ, LAKTATÓ ÉS GYORS! TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES >>> 

    9 LAKTATÓ HÚSOS LEVES, AMI UTÁN ELÉG EGY TÚRÓGOMBÓC >>> 

    TÁRKONYOS RECEPTEK EGY HELYEN A RAGULEVESTŐL A TOKÁNYIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss