Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szuper gasztroprogram hétköznap estére - Itt a helyed, ha jót akarsz enni, inni

Nemcsak hétvégén, hanem hétköznap este is jólesik az embernek kimozdulni otthonról és elkölteni egy finom vacsorát és meginni mellé egy pohár bort. Február 20-án egy páratlan borvacsorával tehetjük felejthetetlenné az estét.

Budapesten, a Ráday utcában található Vörös Postakocsi étteremben  február 20-án a Tóth Ferenc pincészet  borait és Mozsgai Zoltán ételeit kóstolhatják meg azok, akik ezt a programot választják aznap estére.

Az egri Tóth Ferenc megszállott borász, a kadarka nagykövete, a Várvédő megálmodója, megannyi rangos díj tulajdonosa. Munkája elismeréseként 2013-ban megválasztották a 2012-es év egri borászának.

A pincészet erre az estére olyan kiváló borokat kínál majd a vendégeknek, mint a 2018-as Egri csillag, vagy a 2019-es évjáratú Egri Rosé. Természetesen a kadarka és a bikavér sem hiányozhat majd a menüből. 

A finom borok mellé pedig olyan ételeket kóstolhat a vendégsereg, mint például Dobó István batyuját, mandulás Camemberttel töltve szamóca dippel, vagy aszalt meggyben forgatott őz ragut. A vendégek megtapaszalhatják azt is, hogy a vörös áfonyás csoki trió mousse mellé mennyire jól illik a pincészet 2017-es évjáratú Bikavér Superiorja. 

Az est házigazdája Tóth Katalin, a pincészet tulajdonosa, Tóth Ferenc lánya lesz, aki páratlan anekdotákat mesél a pincészetről, borászatról.

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin