Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szarvacska kéksajttal és trappistával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 10 dkg kéksajt (márványsajt)
  • 5 dkg trappista sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olíva olaj
  • őrölt feketebors

Elkészítés

    Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzöm.

    Közben egy serpenyőben kevés olaj on megpirítom az aprított fokhagymát. Rámorzsolom a márványsajtot, locsolok rá kevés főzővizet, a sajtot felolvasztom, szósszá főzöm 1-2 perc alatt, majd a leszűrt tésztára locsolom.

    Tálaláskor reszelek rá trappista sajtot, őrölt borssal megszórom.

Megjegyzés

Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin