Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Súlykontroll receptverseny

Béres Alexandra és a Mindmegette közös pályázatot hirdet: augusztus 9-től várjuk Tőletek azokat a kipróbált recepteket, amelyeket csupa 30 alatti Súlykontroll Indexű alapanyagból állítottatok össze, készítettetek el.

A díjnyertes recept biztosan:
- csupa 30 alatti Súlykontroll Indexű élelmiszer felhasználásával készült,
- elkészítésénél figyelembe vették a program által ajánlott adagjavaslatokat,
- és nem utolsó sorban: ízletes, egészséges és kreatív.

Öltetelj, főzz, fotózz, pályázz - és nyerj!

 

Segítség a versenyzőknek!

Kedves receptversenyen résztvevő Olvasó! Az elmúlt időszakban rengeteg nagyon értékes receptet kaptunk, de sajnos sok vérzett el azon, hogy terveztél bele például sárgarépát, egész tojást, zöldborsót, cukormentes tejszínt, árpagyöngyöt, pedig ezek közepes – azaz 31 és 60 közötti – Súlykontroll Index-szel rendelkeznek.

Mivel a receptversenyt csupa 30-as Súlykontroll Index (SI) alatti összetevőből álló finomságokra írtuk ki, segítségül az alábbi linkre kattintva találsz egy felsorolást, amely tartalmazza a 30-as SI alatti élelmiszereket, és azok javasolt mennyiségeit.

Továbbra is várjuk receptjeidet! Sok sikert, és ne feledd: a csoda Benned van!

 

A finom receptek mellett várjuk színes beszámolóitokat is: ha van kedvetek, osszátok meg velünk a receptek születésének és kipróbálásának körülményeit, és az elkészült fogásokról küldjetek nekünk fényképet! Címünk: sulykontroll@mindmegette.hu.

A beküldött recepteket szeptember végén egy szakértő zsűri bírálja el. Határidő: szeptember 30.

A döntőbe jutott versenyzőkkel a díjazott fogásokat közösen fogjuk elkészíteni egy főzőiskolában. Érdemes játszani: az első három helyezett értékes nyereményekben részesül!

Étrendjavaslatok a diéta egyes szakaszaihoz:

 

 

Csatlakozz Te is hozzánk és próbáld ki Béres Alexandra Súlykontrollos receptjeit!

Ezek is érdekelhetnek