Elkészítés: A tészta hozzávalóiból gyúrjuk be a tésztát. Azonnal nyújtsuk ki, és 2 lapot vágjunk belőle, kb. 20x30 centiset. Süssük meg 180 fokos sütőben 6-8 perc alatt.
A piskótához valókat is keverjük ki, és abból is ugyanekkora lapot süssünk 200 fokon 13 perc alatt kész.
A krémhez a tejet forraljuk fel, és a pudingot kevés hideg tej hozzáadásával öntsük bele, és sűrűre főzzük meg. Kihűlés után a tojássárgáját a margarinnal és a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal vegyítsük el.
A barna lapot locsoljuk meg rummal (mindenhol érje), és kenjük rá a krém 1/3 részét, erre jön a piskótalap, majd megint krém és barnalap, megint rummal öntözzük meg, de a belsejét. Egyszerűbb előre meglocsolni őket, így gyorsabban haladunk vele.
A tetejét gőz fölött megolvasztott tortabevonóval vonjuk be. A hűtőbenpihentessük pár órát, majd szeletelve tálaljuk.