Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal rakott hús

90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk lisztbe és felvert tojásba.

Elkészítjük a szószt: összekeverjük a tejfölt, a tojássárgáját, a fokhagymát, az ételízesítőt és a sajtot.

A sütőformát kiolajozzuk, majd beleteszünk egy sor húst, és befedjük egy adag szósszal. Ezt rétegezzük kétszer-háromszor, legfelülre szósz kerüljön.

Alufóliával letakarjuk, és 180 fokon kb. 1 órát sütjük. Lehet melegen vagy hidegen is fogyasztani.

Megjegyzés

Ez az étel nagyon jó egy vasárnapi ebédnek melegen, vagy éppen a hétköznapokon hidegen is.
- Timike85

Ezek is érdekelhetnek