Keress receptre vagy hozzávalóra

Sajtos-paradicsomos szendvics - szénhidrátmentesen!

Hozzávalók

  • 2 szelet padlizsán
  • 2 szelet gouda sajt
  • 1/2 evőkanál olívaolaj
  • 2 szelet paradicsom
  • 1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél
  • bors

Elkészítés

    1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
    2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon.
    3. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
    4. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük,rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

     

Megjegyzés

Ehhez a szendvicshez Frico Gouda sajtot használtunk. Egy ízletes finomság született azoknak, akik nem szeretnék szénhidráttal fárasztani a szervezetüket. A fehér mustár levele a padlizsánnal keleties ízt ad az ételnek.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin