Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtos-fokhagymás cipó

default user icon

Hozzávalók

  • 1 db cipó
  • 40 dkg sajt (cheddar, mozzarella)
  • 20 dkg reszelt sajt
  • bors
  • petrezselyem
  • 4 ek vaj
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A cipót mindkét irányból bevágjuk ferdén, vigyázva, hogy ne vágjuk be az alját. A sajtot, lehet többféle is, ujjnyi vastag darabokra szeleteljük.
    2. A kenyeret óvatosan széthúzzuk és a vágások közé elhelyezzük a sajtdarabokat. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, sóval, borssal, petrezselyemmel.
    3. A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a zúzott fokhagymát és meglocsoljuk vele a cipó tetejét.
    4. 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.

    13 ÉTEL REGGELIRE, HA MÁR UNOD A SZALÁMIS KENYERET >>> 

    LAKTATÓ TÖLTÖTT CIPÓ, A 2000 FORINTOS VACSORA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin