Elkészítés: A tésztához valókat a liszt és a sütőpor kivételével egy nagyobb keverőtálba tesszük, és géppel 7-8 percig keverjük, ezután beleszitáljuk a lisztet és a sütőport.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy 26 cm-es kapcsos formát sütőpapírral kibélelünk, a tésztát belesimítjuk, és kb. 10-12 percig elősütjük.
Ez idő alatt a krémet elkészítjük. Egy keverőtálba összekeverjük az összes hozzávalót, géppel keverünk rajta 1-2 percet.
Az elősütött tésztát kivesszük, várakozás nélkül rákanalazzuk és elsimítjuk rajta a sajtkrémet, majd a málna- és eperszemekkel teleszórjuk a tetejét, visszatoljuk a sütőbe, és kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Kihűtjük, majd a hűtőbe tesszük dermedni. Csak pár óra dermedés után szeletelhető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre