Keress receptre vagy hozzávalóra

Pulykás grilltorony padlizsánnal és almával

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db alma
  • 20 dkg Gallicoop pulykamellfilé
  • 1 db kisebb padlizsán
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek citromlé
  • 1 csipet só
  • frissen őrölt bors
  • friss kakukkfű
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. Az alma csumáját kivágjuk, majd a padlizsánnal és pulykamellel együtt kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Mindet egy tálban összekeverjük az olívaolajjal, a sóval, a borssal, a kakukkfűvel és a citromlével.
    2. Felmelegítjük a grillt vagy grillserpenyőt. A padlizsánt, az almát és a húst mindkét oldalukon készre sütjük, és megszórjuk kakukkfűvel.
    3. Tálaláskor egymásra tesszük az almát, a húst és a padlizsánt, majd megint húst és almát, végül ízlés szerint borssal és olívaolajjal ízesítjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin