Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pestós szendvics

default user icon
Pestós szendvics

Hozzávalók

  • A pestóhoz:
  • 3 csokor friss petrezselyem
  • 100 ml olívaolaj
  • 50 g fenyőmag
  • 50 g reszelt parmezán
  • bors
  • A szendvicshez:
  • 1 db medvehagymás bagett
  • 50 g felszeletelt mozzarella
  • 2-3 db felszeletelt koktélparadicsom

Elkészítés

    A petrezselyem lecsipkedett leveleit tegyük az aprítóba az olívaolajjal, a fenyőmaggal és a parmezánnal együtt, ízesítsük sóval, borssal, és pépesítsük.

    A bagettet vágjuk ketté, kenjük meg mindkét felét a pestóval, tegyük bele a mozzarellát, a paradicsomot, és fedjük le a másik felével.

Megjegyzés

A megmaradt krémet töltse jól záródó üvegbe, és tegye a hűtőbe. Néhány napon belül használja fel!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin