Elkészítés: A kockára vágott és megtisztított burgonyát 10 percig sós vízben főzzük. Forró olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott tofut, a csíkokra vágott paprikát és a felkarikázott cukkinit, majd 5-6 percig kevergetve pirítjuk. (A tofut célszerű kissé beborsozni, besózni, s ízlés szerint szójaszósszal meglocsolni.) Hozzáadjuk a burgonyát és összepirítjuk. A pirítás közben ízlés szerint majorannát és sót adunk hozzá. Végül felöntjük a paszírozott paradicsommal, hozzáadjuk a cukrot és a bazsalikomot, s 5 percig együtt főzzük. Ízlés szerint pirítóst kínálhatunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre