Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Paradicsomos-olajbogyós penne

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg koktélparadicsom
  • 10 dkg fekete olajbogyó (magozott)
  • 2 csokor zöldhagyma
  • 1/2 csokor oregánó
  • 50 dkg penne
  • olívaolaj
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

    1. A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. Az olajbogyót lecsepegtetjük, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Az oregánót leöblítjük (néhány levelet féreteszünk a tálaláshoz), levélkéit apróra vágjuk.
    2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a paradicsomokat, a hagymát, az olajbogyót, sóval, borssal ízesítjük.
    3. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommal. Megszórjuk néhány levél oregánóval, frissen őrölt borssal, és azonnal tálaljuk.

    10 POFONEGYSZERŰ TÉSZTAÉTEL>>> 

    9 SZUPER HÁZIAS TÉSZTA A GRÍZESTŐL A SONKÁSIG>>> 

    4 HIBA, AMIT TE IS ELKÖVETSZ TÉSZTAFŐZÉS KÖZBEN>>> 

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin