Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olajat, a kakaóport és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tortaformába töltjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a porcukrot a puha margarinnal habosra keverjük. Belereszeljük a citrom vagy narancs héját, néhány csepp levét, valamint hozzáadjuk a túrót és jól elkeverjük. Ezt kenjük a megsült és kihűlt tésztára.
A mázhoz az üdítőt csomómentesre keverjük a pudingporral és a cukorral, sűrűre főzzük, és bevonjuk vele a torta tetejét. Hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre