Elkészítés: A tortaformát béleljük ki sütőpapírral (26 cm átmérőjű, kapcsos forma). Az összeállított tészta 2/3-át nyomkodjuk bele a forma aljába. A töltelékhez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habnak felverjük. A sárgáját kikeverjük a margarinnal, a cukorral, a búzadarával. Hozzáadjuk a túrót, a citrom levét és lereszelt héját. Beleforgatjuk a tojások felvert habját. Az egészet a tésztára simítjuk. A maradék tésztát a tetejére morzsoljuk. 175 fokon, 60-70 percig sütjük. Tetejét díszíthetjük olvasztott csokival. Hihetetlenül finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre