Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette - már iPhone-on is!

Mostantól a Mindmegette iPhone-on is elérhető! Kereshetsz a Mindmegette összes receptjében, olvashatsz érdekességeket a gasztronómia világából, ötletet meríthetsz a receptválogatásainkból!

Mindegy, hogy egy gyors vacsorára, egyszerű édességre, könnyű salátára, hazai ízekre vágysz, vagy egy rafinált többfogásos menüt szeretnél összeállítani a barátaidnak, akár a boltban, bevásárlás közben is keresgélhetsz a receptek közül.

Keress, találj, tárold el, vedd meg a hozzávalókat, és mindenki legnagyobb megelégedésére készítsd el! Jó étvágyat!


Receptkereső

A program indításakor a Mindmegette legfrissebb 20 képes receptje jelenik meg, de a bal oldal tetején megjelenő keresőmezőre kattintva tetszőlegesen kereshetsz az összes aktuális receptben. Megadhatsz hozzávalót vagy akár ételnevet is - a lista le- és felgördíthető, sőt lapozhatsz is, ha az első húszban nem találtad meg a kedvedre valót.

A listában látod a recept nevát, árkategóriáját (1-től 4-ig, minél több a pénzérme, annál költségesebb a recept), illetve az elkészítési idejét. Egy adott recept kiválasztása után megtekinthetők a recept hozzávalói, illetve tényleges elkészítési módja.

Válogatások

Itt találod a legfontosabb, legpraktikusabb receptválogatásainkat. A lista görgethető, kiválasztás után pedig megjelennek a válogatásban szereplő receptek.

Recept megtekintése

Akár a keresőből, akár a válogatásokból elérhető recepteket megnézheted. A recept leírása görgethető. A recept jobb felső sarkában található Kedvencek gomb lenyomásával a recept lementhető. Az iPhone-on maximum 10 recept „tárolható”.

Olvasnivalók

A képernyőn a legfrissebb cikkek, blogok olvashatóak. A lista görgethető, a kiválasztott címre kattintva megtekinthető a teljes cikk.

Kedvencek

Itt tekintheted meg a „mentett recepteket".

***

A kereséshez, a válogatások lekérdezéséhez, illetve az olvasnivalók begyűjtéséhez szükség van online kapcsolatra. Ha már kiválasztottad a számodra megfelelő receptet, akkor az már bármikor elérhető az iPhone-on, nincs szükséged online kapcsolatra.

Ezek is érdekelhetnek

Friss