Elkészítés: A burgonyákat héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. Ezután begyújtjuk a sütőt. A csirkemellet felkockázzuk. Veszünk egy tűzálló edényt, az alját kikenjük olajjal, majd rákarikázunk egy réteg burgonyát, kicsit megsózzuk, rákarikázunk némi hagymát, elosztjuk rajta a hús 1/3-át, megszórjuk ételízesítővel, egy kevéske borssal, juthtúrót szórunk rá és meglocsoljuk tejföllel. Ezután még két réteget készítünk ugyanezzel a módszerrel, végül a tetejére öntött tejfölre ráreszeljük a sajtot. Kb. 30-45 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre