Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hideg áfonyaleves citromhabbal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg áfonyadzsem
  • 2,5 dl vörösbor
  • 2 dl tej
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 késhegynyi őrölt fahéj
  • 1 késhegynyi reszelt citromhéj
  • cukor ízlés szerint
  • fél citrom
  • 1 dl tejszín

Elkészítés

    Elkészítés: Az áfonyadzsemet a borban megfőzöm. A tejbe habverővel belekeverem a lisztet, a fahéjat, a reszelt citromhéj felét és a cukrot. A keveréket hozzáadom a boros áfonyadzsemhez, és felforralom.

    Jól lehűtöm, tálaláskor a tetejére teszem a citrommal és a citromhéjjal ízesített, kemény habbá vert tejszínhabot.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin