Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ti mit főztök hétvégén? Mi már sejtjük, hogy mi lesz nálatok az ebéd!

default user icon
MME
Manapság már luxusnak számít, ha a hétvégi ebédünket étterembe tervezzük, vagy csak egy egyszerű kajarendeléssel kalkulálunk. Ezért sokkal jobb választás, ha az otthoni főzés mellett döntünk, aminek egyébként számtalan előnye van. Tudjuk, hogy milyen alapanyagból készült az ételünk, megspóroljuk az utazást, elkerüljük a szervizdíjat vagy a kiszállítási költségeket, arról nem beszélve, hogy a házi mindig jobb. Ti mit főztök a hétvégén? Mi ezekkel készülünk:

Ha szombat, akkor a tőlünk megszokott módon már szállítjuk is a hétvégi dupla menüsorunkat, amire tekinthetsz gondolatébresztőként is, ha nincs semmi ötleted
a kaját illetően. Az összeállításban található fogások minden esetben az egyszerűségre törekednek, hiszen senki nem akarja a teljes szabadidejét a konyhában tölteni, arról nem beszélve, hogy az idő is egyre jobb. Készítsétek el a számotokra legszimpatikusabbat, aztán irány a természet vagy csak simán pihenjetek, töltődjetek fel a jövő hétre. Ti az A vagy a B menüt választjátok? 

A menü

LEGÉNYFOGÓ LEVES >>> 

TARHONYÁS HÚS EGYSZERŰEN >>> 

 

NARANCSOS-CSOKIS ISLER >>> 

 

B menü

SÁRGABORSÓLEVES FÜSTÖLT HÚSSAL >>> 

 

DUBARRY-SZELET >>> 

 

SPORTSZELET, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek