Az apróra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gyros fűszert és fedő alatt pár percig puhítjuk. Azután a fedőt levesszük és szép pirosra sütjük.
A salátához apró csíkokra szeletlejük a fejeskáposztát, a jégsalátát és a sárgarépát. A joghurtot egy tálban összekeverjük a zúzott fokhagymával és ezután beletesszük a saláta hozzávalóit.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk összeérni az ízeket. Bő, forró olajban kisütjük a burgonyát.
Az igazán rutinos konyhakert-tulajdonosok tél végén, fedél alatt elvetik a magvakat, hogy tavasszal már fejlett palántákat tudjanak kiültetni, és előrébb hozhassák a betakarítást. Bemutatjuk a lépéseket.
Pillantsunk be ebbe az apró belvárosi lakásba, ahol a letisztultság, az egyszerű színvilág és a belecsempészett trópusi hangulat ötvözetével találkozhatunk!