Elkészítés: A narancsok héját lereszelem, az egyik levét kifacsarom, a másikat lehártyázom és a húsát felaprítom. A narancskrémhez lisztből, tejből, narancsléből besamelt főzök, ha kihűlt, kanalanként belekeverem az előre habossá kevert margarin + cukor + narancshéj krémbe. A legvégén keverem bele a narancs húsát. A gesztenyemasszát és a rumot keverőgéppel átdolgozom, majd egy folpack-on vizes kézzel kb. 30x20 cm nagyságúra nyomkodom.
A közepére csíkban elosztom a narancskrémet, és a folpack segítségével a gesztenyét feltekerem. Legalább 2 órára hűtőbe teszem, majd a folpack levétele után bevonom csokimázzal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre