Gesztenyegolyó

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 5 dkg margarin
  • két evőkanál porcukor
  • kis vaníliás cukor
  • pár csepp rumaroma vagy rum
  • 1 kávéskanál kakaó
  • tortabevonó

Elkészítés

    Elkészítés: A gesztenyemasszát a margarinnal, a porcukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóval elkeverem, belecsöppentem a rumot vagy az aromát. Vizes kézzel golyókat formálok belőle, majd bemártogatom a tortabevonóba.
    Ha szíveket akarunk formázni, porcukorral meghintett deszkán kilapogatjuk, és szív alakú formával kiszúrjuk. A szivecskéket is megmártjuk a csokiban. Rövid időre hűtőbe tesszük, ha nem fogy el addigra, mire a végére érünk a formázásnak. :-)

Megjegyzés

Nagy kedvenc nálunk a gesztenye minden formájában.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin