Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és a mézzel habosra keverjük, majd a diót, a lisztet, a sütőport és a tojások fehérjének keményre vert habját hozzáadjuk. Kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját a liszttel és 3 dl tejjel simára keverünk, majd pépet főzünk belőle. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásfehérjének a habját. A margarint 15 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverünk, és a kihűlt krémet hozzáadjuk. Rákenjük a tésztára, csokimázzal vonjuk be.
Lagzis süteménynek ajánlom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre