Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Eredeti pásztortarhonya

default user icon

Hozzávalók

  • 4 ek napraforgó olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg tarhonya 
  • 15 dkg füstölt száraz
  • 1 db zöldpaprika (közepes)
  • 1 db paradicsom (közepes)
  • 1 ek fűszerpaprika
  • 4 db burgonya (közepes)
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. Egy serpenyőben olajat hevítünk, amin megfonnyasztjuk az apróra felkockázott vöröshagymát.
    2. Hozzászórjuk a tarhonyát és a karikára vágott kolbászt - kb. 5 perc alatt egy kicsit megpirítjuk rajta. Belerakjuk a szintén apró kockákra felvágott paprikát és paradicsomot és 1-2 percig kevergetjük. 
    3. Pirospaprikával meghintjük. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és annyi vízzel öntjük fel, hogy a folyadék 2 ujjnyira ellepje azt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
    4. Lefedve puhára főzzük. Ha szükséges pótoljuk időközben az elfőtt folyadékot.

    SERTÉSPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>

    15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>> 

Megjegyzés

Recept, styling: Filep Kata, fotó: Tóth András

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin