Elkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, majd beletesszük a megmosott és karikára vágott burgonyát, a félbevágott zöldpaprikát és a felkarikázott füstölt kolbászt.
Amíg a burgonya megfő, elkészítjük a reszelt tésztát. Egy edénybe felütjük a 2 tojást, pici sózzuk, majd annyi réteslisztet adunk hozzá, hogy összegyúrást követően ne túl kemény tésztát kapjunk. Amikor a tésztánk összeállt, nagylyukú reszelőn lereszeljük, és a korábban elkésztett burgonyás kolbászos alaphoz adjuk.
Néhány perc alatt összefőzzük, és az így kapott egytálételt melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre