Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Epres-tejszínhabos fánk

Epres-tejszínhabos fánk
Epres-tejszínhabos fánk

Hozzávalók

  • 1 csomag mini képviselőfánk
  • 250 g eper
  • 200 ml
  • cukrászhab
  • porcukor
  • 2 ek kristálycukor
  • 2-3 ek eperszirup vagy eperdzsem

Elkészítés

    A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük. Az eperből 4-5 darabot félreteszünk, a többit kisebb darabokra vágjuk. A félretett epret hosszában vékonyan felszeleteljük, majd a karamellizált cukorban megforgatjuk.

    A tejszínhabba beleforgatjuk az aprított epret és az eperszirupot. A fánkok kalapját levágjuk, megtöltjük az epres tejszínhabbal.

    A hab tetejére rakjuk a karamelizált eperszeleteket, majd betakarjuk a kalappal. A kalapok tetejét meglocsoljuk epersziruppal és a karamellel.

Megjegyzés

Nagyon egyszerű, gyors, gyümölcsös édesség.

buksz39
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin