Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Miért finomabb mindig a nyársra tűzött étel? Nos, talán azért, mert számtalan módon elkészíthető, így soha nem válik unalmassá, nem mellesleg az ízek a sütés közben összeérnek. Készíthetünk nyársat szabadtűzön, grillezve, de a sütőben is. Mutatjuk a legjobb tippeket, és hozzá 9 szuper receptötletet.
Végre eljött az idő, hogy megnyissuk a grillszezont! Ahhoz, hogy a szabadban sütögetett ételekkel elkápráztassuk a családot és a vendégeket, meg kell találnunk hozzá a tökéletes eszközt. Szakértő tanácsaival segítünk a megfelelő grillsütő kiválasztásában.
Bár hazánkban még nincs akkora hagyománya, mint egyes nyugati országokban, a grillezés és a szabadban fogyasztott ínyenc falatok nálunk is egyre népszerűbbek. Sokan vágynak ugyanakkor a hús mellet, vagy helyett valami másra, könnyedebb új ízekre. Számukra találta ki Magyarország egyik vezető sajtgyártója a Tihany és Karaván márkák grillverzióját, melyet idéntől három új ízben is megkóstolhatnak a fogyasztók.
Elindult a SPAR idei grillkampánya, amelynek háziasszonya a népszerű chef-műsorvezető, Wossala Rozina lett. A vállalat a tavasztól kora őszig tartó szezonra új grilltermékekkel és bővebb választékban elérhető, minőségi grilleszközökkel készül a szabadtéri sütések kedvelői számára.
Szponzorált tartalom
A jó idő közeledtével az ember szeretné a lehető legkevesebb időt a négy fal között tölteni, főleg a konyhai teendők sorát volna jó lerövidíteni. A megoldás egyszerű: grillezésre fel! Hogy tökéletes legyen a grillparti, adunk néhány ötletet és receptet.