Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A vajat néha érdemes megbolondítani extra fűszerezéssel: a fokhagyma az egyik leggyakrabb használt ízesítő, ami nagyon jól harmonizál a vajjal. A fokhagymás vajat kenheted pirítósra, teheted szendvicsbe, készülhet belőle szósz és mártogatós, de akár süthetsz benne zöldségeket, húsokat is. Ha egy dolgot megteszel, még finomabb lesz a végeredmény – cikkünkből megtudhatod, mi az!
Videó
Van az úgy, hogy az embert hétköznap este váratlan és éhes vendégek lepik meg. Ilyenkor nem árt, ha van a bekészítve néhány jól bevált recept, ami gyorsan készen van, mégis eggyel több a szalámis szendvicsnél. Ha komoly a vészhelyzet, a lenti receptben a házi fasírtgolyót lecserélhetitek mélyhűtött boltira, vagy a sajtszeletbe tekert sonkára. A végeredményben nem lesz hiba!