Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Tortatúra: így kaphatsz ingyen sütit Budapest egyik legjobb cukrászdájában

Összefogtak Budapest cukrászdái, és meghirdették a Budapest Cake-Túrát (BCT), amelynek lényege, hogy egymáshoz küldik a vásárlóikat.
Hirdetes

A túra során hat cukrászda kínálatát lehet végig kóstolni, majd a végén mindenki visszatérhet a kedvenc helyére, ahol vendégül látják egy desszertre - írja a Dining Guide.

Az ötlet Borogdai Bea, a Dynamo kerékpárkölcsönző és cukrászda tulajdonosának fejéből pattant ki, amikor megfigyelte, hogy a kávézók egymást ajánlják a vendégeiknek. Ekkor találta ki, hogy hozzájuk hasonlóan egy bérlettel lehessen végigjárni az összefogásban résztvevő cukrászdákat.

Túrázz!

Ha végigjárnád a túra útvonalát, a következőt kell tenned: a hat résztvevő cukrászda közül menj el az egyikbe, kérj egy BCT bérletet, egyél egy süteményt, majd pecsételtesd le a bérletet. Ezután látogasd végig a többi helyszínt is, egyél és pecsételtess. Ha kipipáltad az összes helyet, döntsd el, melyikbe mész vissza, a bérlet felmutatásával ingyen sütemény vár rád. A bérlet 2016-ra érvényes, ennél szorosabb megkötés nincs.

A résztvevő cukrászdák:

Chez Dodo– Szalai Dóri macaron manufaktúrája  
Dynamo bake&bike– Borogdai Bea biciklis reggelizőhelye, ami egyszerre kerékpárkölcsönző és süteményező
Édesem– Márk Szonja házias süteményes helye
Édes Sári– Naszádi Sára cukrászdája
ÉdességLabor– Három fiatal lány cukrászdája 
Zazzi– Francia stílusú cukrászda

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Hirdetes
Hirdetes

Magazin

Hirdetes
Hirdetes