Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Árpagyöngyleves gombával

default user icon
4.1/5

Hozzávalók

  • 10 dkg maradék sült hús (szárnyas vagy sertés), 15 dkg csiperke gomba,
  • 10 dkg árpagyöngy,
  • 10 dkg karfiolrózsa,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 húsleveskocka,
  • 1 evőkanál liszt,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • olaj,

Elkészítés

    Megforrósított olaj on üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megpirítjuk, meghintjük a liszttel, majd felöntjük 1 liter vízzel. Belemorzsoljuk a húsleveskockát, hozzáadjuk a karfiolrózsákat, a zúzott fokhagymát, az árpagyöngyöt és fedő alatt megfőzzük. Beletesszük a sült húst és összemelegítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin